Met een feestelijke opening op 12 mei 2007 van Galerie ’t Arthuus is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.

Mieke Diekmann, zelf beeldend kunstenaar (www.miekediekmann.nl), heeft lange tijd gezocht naar een geschikte locatie voor een galerie, waar wisselende exposities plaats kunnen vinden. Deze heeft ze gevonden aan de Eerbeekseweg 13 A in Loenen Gld. (zie "Nieuws" 23 mei 2011).

Met steeds wisselende groepsexposities van nationale en internationale hedendaagse kunstenaars is het altijd interessant om de galerie te bezoeken. Elke expositie is een samenspel tussen de verschillende kunstvormen. U zult verrast zijn door de diversiteit en hoge kwaliteit van het getoonde werk.
De galerie heeft werk in stock van gerenommeerde kunstenaars en heeft tevens een mooie collectie exclusieve sieraden, lampen en cadeaus in elke prijsklasse.

Achter de galerie bevindt zich het atelier waar galeriehoudster Mieke Diekmann zelf schildert en haar bronzen beelden maakt. Tevens geeft ze daar schildercursussen en –workshops. Ook een gecombineerde kook- en schilderworkshop of schildervakantie behoort tot de mogelijkheden. Onder het kopje “Workshops” kunt u verdere informatie vinden.

Vrijdag 6 april is de galerie weer ingericht met drie nieuwe exposanten (zie expositie).
Zondag en maandag 20 en 21 mei (pinksterweekend) zijn we geopend van 11.00-17.00 uur.


U bent van harte uitgenodigd om eens een bezoekje te brengen aan de galerie en het atelier.

Openingstijden: Zie in menu "Openingstijden"

Namens Galerie ’t Arthuus
Mieke Diekmann
Eerbeekseweg 13 A
7371 CA Loenen Gld
Tel.: 055-5050623 of 06-51447588
email: info@arthuus.nl