Galerie ’t Arthuus stopt met wisselende exposities.

Na bijna 12 mooie jaren met geweldige exposities, fantastische kunstenaars en enthousiaste bezoekers gaat Galerie ’t Arthuus per 6 januari 2019 stoppen met de wisselende exposities, maar het goede nieuws is dat de galerie blijft bestaan.
Het is tijd voor ook andere leuke dingen, zoals reizen en weer volop schilderen en beelden maken.
Daarom zijn we het laatste weekend van november, in december elk weekend en in januari het eerste weekend geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur en natuurlijk ook op afspraak. Vanaf heden geldt een korting van 10% op alle kunst en op sieraden 10-20% korting. Dus zoekt u nog een mooi en exclusief cadeau voor de feestdagen, dan is dit een uitgelezen kans om iets unieks te vinden.
Op zondag 6 januari sluiten we deze fijne jaren af met een gezellig feestje met muziek van NextDoor. U bent van harte welkom van 14.00-17.00 uur.

In de galerie wordt daarna een fijne werkplek gerealiseerd, zodat de deur open is voor bezoekers als Mieke staat te schilderen.
Mieke’s schilderijen en bronzen beelden blijven te zien in de galerie, samen met werk van andere kunstenaars wat we nog in stock hebben.
Ook blijven de schildercursussen en workshops bestaan en wie weet zo af en toe nog eens een mooie groepsexpositie, waar we u dan graag van op de hoogte houden.

Wilt u na 6 januari de galerie bezoeken zouden we dat leuk vinden. Bel 06-51447588 of mail naar info@arthuus.nl voor een afspraak en we doen de deur graag voor u open. Voor meer info zie deze website.
We willen onze gasten van harte bedanken voor de bezoekjes, het vertrouwen en de gezelligheid en hopen u zeker nog eens in de galerie te zien.


Namens Galerie ’t Arthuus
Mieke Diekmann en Henk Timmerman
Eerbeekseweg 13 A
7371 CA Loenen Gld
Tel.: 055-5050623 of 06-51447588
email: info@arthuus.nl