23 mei 2011 Regionaal TV interview met Mieke Diekmann in haar atelier en galerie. Als u dit gemist heeft kunt u door hier te klikken, op de website www.rtv-apeldoorn.nl, tabblad TV en "uitzending gemist" deze via YouTube nog maanden blijven bekijken.
 
oktober 2016 PERSBERICHT
Op 16 oktober is het de laatste dag dat de beeldentuin achter Galerie ’t Arthuus geopend is.
We sluiten deze mooie 8 jaar beeldentuin feestelijk af met een finissage, waarbij u de kunstwerken in de tuin van o.m. Lyda Dirkse, Marian Spekreijse, Johan de Vries, Mieke Diekmann en Frans Gort kunt kopen met 10% korting. Onder het genot van een hapje en een drankje en met sfeervolle live muziek van Lex Kempers kunt u op uw gemak rondlopen en genieten en misschien wel iets heel moois vinden.
Tijdens deze finissage is er ook in de galerie en het atelier vele mooie nieuwe kunstwerken te zien.
Van de huidige expositie ziet u het glas van Ruth Houkes, bronzen beelden van Marian Spekreijse en schilderijen van Mieke Diekmann en als voorproefje op de nieuwe expositie al enkele mixed media schilderijen van Suus Suiker en bronzen beelden van Angelique Cremers.
U bent het hele weekend van harte welkom van 11.00 - 17.00 uur en zondag 16 oktober van 14.00 - 17.00 uur aan de Eerbeekseweg 13a te Loenen.