Komt u vanaf Zwolle of Arnhem via de A50 neem dan afslag 23 richting Loenen/Eerbeek. In Loenen aangekomen vervolgt u de Beekbergerweg, die overgaat in de Eerbeekseweg richting Eerbeek. Rechts van de weg bevindt zich restaurant De Loenermark. Na ongeveer 50 meter ziet u Galerie ’t Arthuus aan de linker kant. In de zijstraat “De Kempe” vindt u aan de zijkant van ons pand een ruime parkeergelegenheid.

Komt u via de A1, dan kunt u kiezen
- of u neemt bij knooppunt Beekbergen met de A50 de afslag richting Arnhem en daarna de eerste afslag Loenen/Eerbeek. Verder volgt u de boven beschreven route.
- of u kunt de afslag Apeldoorn-zuid nemen. Aan het eind van de afslag gaat u linksaf richting Apeldoorn en bij de eerste stoplichten rechtsaf (voor de Mac-Donalds langs). Daarna weer de eerste weg rechts richting Loenen/Dieren. U rijdt dan langs het Apeldoorn-Dierens kanaal. Na ongeveer 6 km gaat u bij het 2e stoplicht rechts richting Loenen. In Loenen aangekomen vervolgt u de weg en na een paar flauwe bochten ziet u links benzinestation Texaco. De eerste weg daarna is “De Kempe” en die slaat u in. Aan het eind van De Kempe vindt u ons aan de rechter kant. Tevens zijn daar onze parkeerplaatsen.

Vanaf het Apeldoorn-Dierens kanaal:
- Vanaf Dieren volgt u de borden richting Loenen. U rijdt dan via Laag-Soeren naar Eerbeek. Via de rotonde gaat u rechtdoor. Bij de volgende rotonde neemt u de tweede afslag. Dit is de Eerbeekseweg. Na ongeveer 1,4 km ziet u galerie ’t Arthuus aan de rechterkant op de hoek met de Kempe, waar ook de parkeergelegenheid is.
- Vanaf Zutphen/Klarenbeek kruist u het Apeldoorns-Dierens kanaal en blijft u de Hoofdweg vervolgen naar Loenen (niet de afslag nemen naar Loenens industrieterrein). Aan het einde van de weg gaat u linksaf de Eerbeekseweg op. De weg maakt snel een bocht naar links en u vindt ons nu 50 meter verderop aan de linkerkant van de weg met aan de zijkant van het pand “De Kempe” en ruime parkeergelegenheid.

Vanuit Apeldoorn via Beekbergen naar Loenen:
Kies de Arnhemseweg richting Beekbergen. In centrum Beekbergen gaat u linksaf richting  A50/Loenen. Vervolg deze weg richting Loenen. Bij restaurant de Loenermark gaat de weg over in Eerbeekseweg en na 50 meter vindt u de galerie aan de linkerkant met aan de zijkant parkeergelegenheid.