Zin in een gezellige, smakelijke en inspirerende avond? Kom dan eens een gecombineerde workshop schilderen/koken volgen. In deze workshop gaat er een groepje schilderen o.l.v. Mieke en een groepje koken o.l.v. Romy.
Samen gaan we tussendoor genieten van al het lekkers wat er in de keuken gemaakt is.

Aanvang: 16.30 uur met een hapje en een drankje en uitleg over de workshop.
Kosten: Kookworkshop Ä 45,=.
            Schilderworkshop Ä 65,= incl. 3-gangen diner.
De workshop gaat door bij min. 8 personen (b.v. 4 koken, 4 schilderen) en maximaal 12 personen (5 koken, 7 schilderen)
U kunt zich aanmelden bij Galerie Beeldentuin ít Arthuus aan de Eerbeekseweg 13a te Loenen, info@arthuus.nl of 055-5050623. Uw deelname staat vast na betaling van het verschuldigde bedrag op IBAN: NL51 INGB 0000 296019 t.n.v. M.Timmerman-Diekmann o.v.v. kookworkshop en de datum en mits er voldoende aanmeldingen zijn. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt het bedrag uiteraard gerestitueerd. U kunt zich tot 1 week voor de workshop kosteloos afmelden, het betaalde bedrag wordt dan teruggestort. Daarna mag u bij verhindering een vervanger sturen. Dit wel graag even melden.
Met eventuele dieetwensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden.

Op verzoek: Mocht u een eigen thema hebben of komt u een andere datum beter uit, neem dan even contact met ons op. Er is veel mogelijk.

Themaís:

Lente.
Het jaargetijde vol nieuw leven. Dus lekkere frisse voorjaarsgerechten in de keuken en voorjaarsbloemen en blauwe luchten schilderen in het atelier.

Spanje.
Gaudi met al zijn kleurige kunst en golvende lijnen is een uitgangspunt voor deze schilderavond.
Daar maakt de kookgroep een gevarieerde Tapas bij.

Asperges.
Romy gaat met haar groep in de kookworkshop een heerlijk 3-gangenmenu met asperges maken en in het atelier schilderen we een stilleven.

Zonder vlees.
De naam zegt ít al, er wordt overheerlijk en verrassend vegetarisch gekookt. Bij het schilderen daarentegen zoeken we het juist in de kippen, varkens en koeien in vrolijke kleuren.

Dichter bij je bord.
In deze workshop schildert u naar een gedicht. In de keuken worden door de kookgroep bijpassende gerechten bereid. En mocht u een lievelings- of gewoon een mooi gedicht kennen, dan mag u dat tijdens het eten voordragen. Elke keer weer verrassend.

Zilt.
Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze workshop alles met vis te maken. Er wordt mee gekookt en gebakken en in het atelier worden b.v. onderwaterpartijen, koraal en natuurlijk vissen en andere waterdieren geschilderd.

ItaliŽ.
We laten ons bij het schilderen inspireren door het landschap van Toscane en de oude deuren in kleine stadjes.
Er wordt een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht uit deze streek bereidt naar Italiaans recept.

Delight.
In deze workshop leert u hoe u mager en toch overheerlijk kunt koken. Een voor-, hoofd- en nagerecht en vele nuttige tips maken het tot een heerlijke avond. Om het toepasselijk te houden gaan we deze avond veertjes schilderen. We verwerken veren en schilderen daarbij horende onderwerpen.

Streekgerechten.
Elke streek heeft zo zijn eigen gerechten, zo ook dit deel van de Veluwe. Het zal een verrassende avond worden met verschillende soorten heerlijkheden.
Natuurlijk gaan we nu ook de Veluwe schilderen. Zandverstuivingen en bosgezichten komen aan bod in deze workshop.

Concerten en lezingen met bijpassende gerechten zijn in ontwikkeling.
T.z.t. vindt u meer hierover op deze website.