In het gezellige atelier van Galerie Beeldentuin ’t Arthuus worden weer inspirerende workshops gegeven. Denk hierbij aan afzonderlijke aanmeldingen, vrijgezellenparty's, verjaardagfeest, bedrijfsuitjes e.d.
Voor meer informatie hierover kunt u ons telefonisch bereiken op nummer 055-5050623 of 06-5144 7588 of per email benaderen. Uiteraard bent u ook op de openingstijden in de galerie van harte welkom.

Geplande workshops:
Workshop gemengde technieken (2 dagdelen) op 13 en 15 juli van 13.30 uur tot ± 16.30 uur incl koffie/thee.
Workshop van Realisme naar Abstractie op 26 juli van 9.30 tot ± 16.30 uur incl. lunch en koffie/thee.

Voor onderstaande workshops bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor:
* A: één dagdeel € 45,=
* B: meerdere dagdelen, (b.v. 2 dinsdagmiddagen) € 85,=
* C: hele dag € 95,= (bij workshop Model € 110,=) incl. lunch
* D: 2 dagen € 170,= (bij workshop Model € 190,=) 3 dagen € 250,= (bij workshop Model € 275,=) incl. lunch

Een dagdeel duurt ongeveer 3 uur.
Een hele dag duurt ongeveer 2 x 3 uur. Tussen de middag lopen we even naar het gezellige hotel restaurant De Loenermark om daar de lunch te gebruiken. Dit ligt op ongeveer 100 meter afstand van Galerie Beeldentuin ’t Arthuus.

U werkt met acrylverf en/of gemengde technieken. Alle materialen en koffie/thee met wat lekkers zijn bij de prijs inbegrepen. Bij de opties C en D zit er een heerlijke lunch bij en met D is het helemaal genieten. Dan kunt u de nacht(en) doorbrengen in het gezellige hotel de Loenermark, waar u ook kunt dineren. Het diner en de overnachting is niet bij de prijs inbegrepen en dient u naar behoefte zelf te regelen met verwijzing naar de meerdaagse workshop bij Galerie Beeldentuin ’t Arthuus (info www.loenermark.nl).
Als het weer en de soort workshop het toelaten kunnen we ook op locatie schilderen.
De workshops gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Maximaal aantal deelnemers is 10.

Workshops:

- Bomen info
- Huis van mijn Hart info
- Engelen info
- Model info
- Landschap info
- Stilleven info
- Van Realisme naar Abstractie info
- Abstract schilderen info
- Gemengde technieken/materieschilderen info

Selecteer een workshop om nadere informatie te bekijken. Als u op een info button klikt blijft de informatie staan en kunt u indien nodig scrollen of de pagina printen.

Bent u met een groep (min. 5, max. 10 personen) en heeft u zelf een onderwerp waar u mee aan de slag wilt neem dan even contact met ons op of kom even naar de galerie op de openingstijden. Er is veel mogelijk.